Sunday, July 18, 2010

Merindui~

Perasan tak muka mereka memang sama kan?? :)


Sebelum bertolak ke S.Alam. Lepas ni Muiz nangis :(


Masa nak hantar saya ke Plaza Rah untuk praktikal HKL (Ma, my the only best lover, dunia akhirat) :D


Sungguh, saya sangat rindukan tiga insan ini. Ma, Maksu & Muiz. T_T
Mereka antara yang paling kuat menyumbang semangat yang mengalir tika ini. Baru semalam mendengar suara mereka bertiga. Seakan mata ini menatap wajah mereka walau hanya telinga yang mendengar...
Ma & Maksu, doakan adik di sini seperti selalu ya...
Iz, Kak Kini pinjam semangat Iz ya..
~LUV~

4 comments:

azira zahadi said...

Salam..
Sekarang duk Plaza Rah lg ke?

~candlesky~ said...

Zira..Lama xdgr kbr =) Kini duk kejap je hr 2.. Sbulan stgh je. Tp smpat la bertemu mata dgn Akay, Aini, Ida n Ja =) Zira kat mana skrg??

azira zahadi said...

Alhamdulillah, sht je.. =)
Zira kat plaza Rah la skrg..UKM KL mmg sewakan half tmpt ni untuk student UKM..
Zira still kat KL ni meneruskan perjuangan tahun akhir, insya Allah.. =)

As said...

wiii chayyo2~!!